Krásné zuby nemusí být jen snem

Kdo by je nechtěl? Zuby jsou naší vizitkou a ve společnosti jde o často skloňované téma. Kdo se svými zuby není spokojený, ten se stydí na veřejnosti usmát a zbytečně mu to ubírá na kráse. Ale proč? Vždyť krásné zuby nemusí být nesplnitelným snem. Stačí dodržet pár pravidel, nebo se nebát vyrazit k odborníkovi, a může se z nich těšit každý. Jak na to?

Zubní hygiena je základ

Už od mala se učíme, že bychom si zuby měli čistit po každém jídle, nebo alespoň ráno a večer. Někomu to stačí, pro jiného to je málo. Základem zubní hygieny je správně vybraný kartáček, potřebovat budete i vhodný mezizubní kartáček a zubní dentální nit. V poslední době se velké oblibě těší elektrické a sonické kartáčky, které slibují doslova zázraky. Že nedáte dopustit na ten klasický manuální? Proč ne? I běžným kartáčkem dokážete zuby vyčistit stejně dobře.

Víte, že do zubní péče patří i návštěva dentální hygieny? Ta se spolu se zubním lékařem podílí na prevenci i případné léčbě onemocnění ústní dutiny, jako je zubní kaz, parodontóza, citlivé zubní krčky, zánět dásní apod.

Poškozené zuby si nechte opravit

Ulomil se vám kousek zubu, nebo jste si nějaký dokonce vyrazili? Nechte si ho opravit, ať nemusíte skrývat ještě navíc mezeru mezi zuby. Váš zubní lékař vám může vyhotovit zubní implantát, můstek nebo korunku a nikdo nic nepozná.

Zubní kámen a kaz nemají v ústech místo

K zubaři bychom měli chodit pravidelně jednou za šest měsíců, aby odhalil problém se zuby a dásněmi dřív, než dojde k rozvoji většího problému. Kdo z nás to ale dodržuje? Pokud jste u zubaře nějakou dobu nebyli, objednejte se a nechte si spravit kazy a odstranit zubní kámen.

A co barva zubů?

I za ní se často stydíme. Zářivě bílé zuby mnozí z nás mají jedině po narození, na jejich barvě se totiž odvíjí i náš životní styl. Že se se žlutými skvrnami na zubech už smiřujete? Ještě to nevzdávejte a zkuste bělení zubů. Díky němu nemusí být krásné zuby jen snem, ale realitou. Aby ale bylo účinné, je třeba určit příčinu zbarvení zubů, absolvovat preventivní prohlídku u zubaře a dentální hygienu, aby došlo k odstranění kazů a zubního kamene. Pak můžete zdravé zuby vybělit.

Víte, že rovnoměrně a efektivně svoje zuby vybělíte i doma? Stačí si nechat připravit sadu na bělení zubů od lékaře. Ten provede otisky zubů, podle kterých v laboratoři vyrobí individuální nosiče, které spolu s gelem na bělení vytvoří bělící sadu.

Máte restauraci nebo vaříte ve velkém? Objevte kvalitní gastro balení potravin

Restaurace, výrobci potravin, pekárny, vývařovny, jídelny ve školách, ale také hotely, bary a další, se neobejdou bez různých druhů potravin. Pokud vaříte, nebo používáte jednoporcový program, nabízíte osmažené báječné mandle či jiné dobroty, bude se vám jist hodit gastro balení potravin od společnosti BMC Brno. Nakupuje zde spousta zákazníků, a to již mnoho let. Jde totiž o výhodné balení potravin, které ale nic neztrácí na svých kvalitách.

Použijte drcená rajčata v plechovce

Na výrobu omáček, rajčatových směsí na pizzu, ale také pod maso, do polévek a jinde, můžeme použít drcená rajčata v plechovce. Jsou doslova nezbytností v kuchyních, kde zákazníkům nabízí pokrmy s rajčaty.

BMC Brno nabízí svou produktovou značku BASSTA, která je zárukou kvality. Firma totiž zná nejlepší výrobce, pěstitele a chovatel v různých zemích, a díky nim nabízí kvalitní produkty pod svou značkou, za rozumnou cenu.

Drcená rajčata v plechovce Polpa Fine di Pomodoro jsou kvalitním výrobkem bez zbytečných přídatných látek. Základem mohou být tato rajčata pro zmíněné polévky i omáčky, k dochucení pokrmů atd. Balení má 4 050 g, je velké, a proto vhodné pro velkoobchodní sítě, restaurace a sítě Horeca.

Nabídka rajčatových produktů je bohatá, vybrat si můžete i krájená rajčata, rajčatový protlak, rajčatovou omáčku na pizzu, drcená rajčata 10 kg bag in box a další.

Nejen španělské potraviny

Díky BMC Brno můžete nejlepší potraviny ze Španělska. Vyberte si sterilované žampiony, konzervované ovoce a zeleninu, mandel, koření, paštiky, alkohol, aloe vera nápoje, doplňkový sortiment, výběrové džemy a marmelády, olivové oleje a olivy atd. I když si budete kupovat gastro balení potravin, tady budete vždy vědět, že kupujete kvalitní ingredience pro vaši kuchyni nebo další prodej.