Mleté maso v listovém těstě

Mleté maso v listovém těstě 1Mleté maso v listovém těstě

  • Počet porcí : 4
  • Náklady : 80,-kč
  • Doba přípravy : 40 minut

Ingredience:

  • 400g  mletého masa
  • 100 g nastrouhaného sýra
  • listové těsto
  • 2 stroužky česneku
  • vejce na potírání
  • olej
  • tymián
  • sůl

Postup:

Listové těsto si rozválíme a křížením překrájíme na trojúhelníky. Připravíme si maso, přidáme bylinky, česnek, nastrouhaný sýr a smícháme. Z masa uděláme
válečky a položíme je na delší strany trojůhelníků. Od široké strany, kde máme maso, budeme stáčet a boky zahrneme dovnitř.

Stočené je všechny potřeme vajíčkem a upečeme ze všech stran na oleji – raději pomaleji, aby se nám maso pěkně prosmažilo.

recept poslala Lucie Vaněčková

[hana-code-insert name=’468×250′ /]