Pořiďte si kvalitní zimní kalhoty od značky Kilpi

Rádi si užíváte zimu venku, ať už ve městě, či na horách? Abyste si ji mohli skutečně vychutnat se vším všudy, je důležité dobře se obléci. Zrovna sháníte zimní kalhoty vhodné na různé aktivity. Podívejte do nové kolekce zimního oblečení Kilpi. Které budou nejvhodnější pro vás?

Značka Kilpi a její nabídka

Značka Kilpi nabízí zimní i letní outdoorové oblečení, doplňky a další sortiment. Ať už potřebujete vhodné oděvy na sport, do přírody, města či na chvíle pohodlného odpočinku, Kilpi vám vyjde vstříc.

Pro oblečení uvedené firmy je základem kvalita zpracování, propracovanost detailů a volba nejvhodnějších technologií. Výborných vlastností (především pevnosti, elastičnosti a prodyšnosti) dosahuje díky materiálu Siberium®, který sama vyvinula. Využívá principu vrstvení laminátů.

Zimní kalhoty z nové kolekce oblečení

Jste aktivní a rádi se věnujete zimním sportům či jiným volnočasovým aktivitám? Pak jistě víte, že základem je kvalitní oblečení. Že zrovna sháníte vhodné kalhoty? Soustřeďte se na to, aby byly pohodlné, teplé, ale zároveň voděodolné, prodyšné, odolné vůči větru… Zkrátka musí být funkční a zároveň byste se v nich měli cítit dobře, aby vám nebránily třeba i v celodenním pohybu.

V nové kolekci zimního oblečení Kilpi Winter 2016/2017 seženete kalhoty pro lyžaře, snowboardisty, freeridery a skialpinisty. Podívejte se třeba na elastické zimní kalhoty mající ochranu proti okopu. Jejich výborných vlastností je dosaženo díky dvouvrstvému materiálu. Oceníte i vyvážený poměr mezi hodnotami vodního sloupce a prodyšnosti.

Ovšem z nabídky si vyberete, i když zrovna zimním sportům neholdujete. Chcete mít zkrátka pohodlné a funkční oblečení do města a pro volný čas? I tak vám je určená nová kolekce.

A když už si kupujete zimní kalhoty, podívejte se i na další funkční oblečení z nové kolekce Kilpi. Buďte vybaveni na zimu, ať už se ji chystáte prožít jakkoliv.