Ohnivé plátky
- Doba přípravy : 70 minut
- Počet porcí : 4
- Náklady : 90kč
Suroviny na ohnivé plátky
- vepřové plátky
- 7 stroužků česneku
- 1 cibule
- 1 malá feferonka
- šálek vývaru
- ostrý kečup
- olej
- sůl
- pepř
Vepřové plátky jemně naklepeme, osolíme, potřeme utřeným česnekem, olejem a necháme rozležet. Na olejem potřené pánvi opečeme maso obou stran, přeložíme ho do pekáčku vytřeného olejem, přidáme nakrájenou cibuli, 4 stroužky česneku, nakrájenou malou feferonku, zalijeme ostrým kečupem a šálkem vývaru.
Vložíme do vyhřáté trouby a zvolna zakryté poklicí podusíme do měkka. Podáváme s opečenými brambory a zeleninovým dipem.
recept poslala Lucie Vaněčková
[hana-code-insert name=’468×250′ /]