Recept na maso á la Babeta

Nakládáné vepřové Babeta

Nakládáné vepřové Babeta

Maso á la Babeta

Náklady: 80,-kč
Doba přípravy: 30 minut + den marinování
Počet porcí: 4

Suroviny na maso á la Babeta

  • vepřové nudličky 400g
  • 1 velká cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 feferonka
  • 2 žloutky
  • 1 lžička kari
  • lžička cukru
  • lžička soli
  • lžička sojové omáčky
  • lžička vegety
  • 3 lžíce oleje

Postup přípravy receptu

Cibuli a feferonku pokrájíme na drobné kousky, česnek prolisujeme. Promícháme se žloutky, kořením, cukrem, solí a sojovkou. Do směsi vložíme maso nakrájené na nudličky, zalijeme olejem, promícháme a necháme den marinovat.

Druhý den smažíme na trošce oleje. Podáváme s bramborem nebo hranolkami, zeleninovou oblohou, můžeme posypat strouhaným sýrem.

recept poslala Lucie Vaněčková

[hana-code-insert name=’468×250′ /]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *