Maso á la Babeta
Náklady: 80,-kč
Doba přípravy: 30 minut + den marinování
Počet porcí: 4
Suroviny na maso á la Babeta
- vepřové nudličky 400g
- 1 velká cibule
- 2 stroužky česneku
- 1 feferonka
- 2 žloutky
- 1 lžička kari
- lžička cukru
- lžička soli
- lžička sojové omáčky
- lžička vegety
- 3 lžíce oleje
Postup přípravy receptu
Cibuli a feferonku pokrájíme na drobné kousky, česnek prolisujeme. Promícháme se žloutky, kořením, cukrem, solí a sojovkou. Do směsi vložíme maso nakrájené na nudličky, zalijeme olejem, promícháme a necháme den marinovat.
Druhý den smažíme na trošce oleje. Podáváme s bramborem nebo hranolkami, zeleninovou oblohou, můžeme posypat strouhaným sýrem.
recept poslala Lucie Vaněčková
[hana-code-insert name=’468×250′ /]