Recept na Zeleninové rizoto s treskou

Rizoto s treskou

Rizoto s treskou

Zeleninové rizoto s treskou

Doba přípravy : 40 minut
Počet porcí : 4
Náklady : 70,-kč

Suroviny na rizoto

  • 2 sáčky rýže
  • 200g brokolice
  • mražená zelenina
  • zeleninový bujón
  • 200g tresky
  • sůl
  • 2 stroužky česneku

Postup přípravy rizota

Do vroucí vody dáme vařit rýži a přidáme kostku zeleninového bujonu. Růžičky brokolice spolu s mraženou zeleninou (hrášek, kukuřice a mrkev) vaříme zvlášť v osolené vodě do měkka.
Tresku osolíme a potřeme utřeným česnekem. Pečeme v troubě asi 20 minut.
Uvařenou rýži smícháme s brokolicí a zeleninou a na kousky nakrájenou treskou.

recept zaslala Lucie Vaněčková

Vyzkoušejte na pečení novinku: Pekáč Delimano Stone Legend z kameniny s nepřilnavým povrchem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *