Zeleninové rizoto s treskou
Doba přípravy : 40 minut
Počet porcí : 4
Náklady : 70,-kč
Suroviny na rizoto
- 2 sáčky rýže
- 200g brokolice
- mražená zelenina
- zeleninový bujón
- 200g tresky
- sůl
- 2 stroužky česneku
Postup přípravy rizota
Do vroucí vody dáme vařit rýži a přidáme kostku zeleninového bujonu. Růžičky brokolice spolu s mraženou zeleninou (hrášek, kukuřice a mrkev) vaříme zvlášť v osolené vodě do měkka.
Tresku osolíme a potřeme utřeným česnekem. Pečeme v troubě asi 20 minut.
Uvařenou rýži smícháme s brokolicí a zeleninou a na kousky nakrájenou treskou.
recept zaslala Lucie Vaněčková
Vyzkoušejte na pečení novinku: Pekáč Delimano Stone Legend z kameniny s nepřilnavým povrchem.